Kiserdő Társasház III. ütem

Kedves Érdeklődők!

Szeretnénk bemutatni Önöknek Mosonmagyaróvár városközpontjában található 40 lakásos társasházi projektünket, amely az idilli Duna és Lajta folyók közelségében, gyönyörű zöld környezetben fekszik. Az itt megvalósuló épületek nem csupán otthont nyújtanak, hanem életminőséget is. A projektünk a minőség, a fenntarthatóság és a kényelem jegyében készült.

A lakások fűtését és hűtését modern hőszivattyús rendszer biztosítja, amely nem csak környezetbarát, de költséghatékony is. Az épületek körül gondosan tervezett parkosítás teszi még hangulatosabbá a környezetet, és lehetőséget nyújt a lakóknak a kikapcsolódásra és a pihenésre. Az Internorm nyílászárók pedig garantálják a kiváló hőszigetelést és hangszigetelést, így otthonában mindig kellemes hőmérséklet és csend várja Önt.

Ha Ön is azok közé tartozik, akik a minőség, a természetközelség és a modern technológiák mellett döntenek, akkor ez a projekt a tökéletes választás. Lépjen kapcsolatba velünk, és ismerje meg közelebbről az elérhető lakásokat és azok kényelmi szolgáltatásait!

Ingatlan címe

Mosonmagyaróvár, Kiserdő út 1738/6 hrsz.