Ezek vagyunk mi

Az Adaste cégcsoportot nagy ingatlanpiaci múlttal rendelkező tulajdonosok hozták létre, hogy az új lakást vagy otthont keresők részére teljeskörű szolgáltatást tudjanak biztosítani.

A dolgozók kellő szaktudásával és a kor követelményeinek megfelelő legmodernebb építőipari technikák alkalmazásával mára a régió piacvezetőjévé váltak Sikereiket több száz mára már referencia értékű lakás üzlethelyiség és építési telek fémjelzi.

A cég nevéhez fűződik Mosonmagyaróváron a már elkészült Spenót Társasház, mely 6 lakást, 4 üzlethelyiséget tartalmaz. A mosoni piacnál a Moson Centrum üzletházat építettük fel, melynek két felső szintjén lakások kerültek kialakításra.

A 24 lakásos Napkert Lakópark és a 100 lakást és 10 üzlethelyiséget tartalmazó Mediterrán, a Toscana, Firenze Lakóparkok szintén a referenciáink közé tartoznak. Büszkén említjük munkáink között az Elegant házat a Margaréta utcai sorházat és a Beach Club-ot is a Lajta és Duna találkozásánál.

A Kétüsz házunk a Pozsonyi utcában közvetlen a Lajta partján helyezkedik el, csodás környezetben.

A városközpontban épült City házunk volt az első ÖKO társasház a megyében (Készül a második ÖKO társasházunk is, lásd: Projektek menü pont alatt)..

A SUN lakóparkban az 5 átadott társasházunk mellett szintén épülnek további társasházi és sorházi lakások.

A Lajta Lakóparkban Prestige I. ütemben 72 lakást illetve a Lajta partján közvetlen (Prestige II. ütem) szintén további 47 lakást építettünk.

A Liget Lakóparkban: családi ház építésére alkalmas összközműves telkek fejlesztése.

A városközponti ÖKO-City házunk (210 lakás), mely hőszivattyús fűtés - hűtéssel valamint lifttel készült.

Cégünk referenciáit itt tekintheti meg.